Mässtejp är lätt att använda

Om man ska lägga mjuka eller hårda mattor, antingen permanent eller till temporärt bruk är mässtejp det vanligaste alternativet. Som namnet anger så används det ofta vid mässor. Denna tejp tas lätt bort efteråt, utan att förstöra det underliggande materialet, och är därför perfekt i sammanhanget.

Vilket material man använder har stor betydelse för vilka egenskaper tejpen har, både när det gäller elasticitet och häftförmåga. Därför är det bra att bolla med kunnig personal på området för att vara säker på att få rätt tejp.

På en mässa är det viktigt att snabbt kunna saker på plats, men också att snabbt kunna plocka ihop och ta sig därifrån. Det är därför viktigt att använda rätt material för att underlätta inför mässan. Ofta ska mycket mattor på plats, och det kan vara bra att tänka igenom materialfrågan noga redan på planeringsstadiet.

Skandiatejp säljer mässtejp

En mässlokal är en tillfällig lokal, men måste ändå vara sympatisk funktionell. Därför måste den ha ett funktionellt golv. Rätt mässtejp hjälper dig att åstadkomma detta, och hjälper dig till en lyckad mässa.

En leverantör när det gäller mässtejp och många andra sorters tejp, är Skandiatape. Här hittar du ett stort utbud av tejp för alla tänkbara områden, och av alla tänkbara material. Här finns definitivt något som passar dig och dina behov. 

Om du har några funderingar, så är det bara att höra av sig till deras kundtjänst ​​​​som gärna svarar på alla frågor du kan tänkas ha. De har snabba leveranser, och en bra kundkontakt. De har också stor erfarenhet av branschen och ett bra rykte som återförsäljare. Kolla gärna in deras hemsida, där finns mycket matnyttig information för dig som behöver tejp.