Satsa på Fleet Management

Funderar ni på om fleet management kan vara något för er och ert företag? Det som fleet management är för, det är om ni jobbar inom fordonsbranchen. Ett annat namn för detta är fms och det är ett system som innehåller det mesta som kan behövas när man jobbar med bussar och lastbilar och liknande. Det är bland annat körjournaler samt att det innehåller färdskrivare. Det för att alla chaufförer och chefer med för den delen, ska kunna hålla koll på hastighetsbegränsningar, vilotider, körtider med mera. Det är mer än bara en vanlig körjournal, systemet kan anpassas efter er.

Det finns ett företag som erbjuder detta och det är Dialect. Utöver fms så har de även en mängd andra bra lösningar och tjänster för företag.

Ett bra system för körjournaler

Genom att använda er av fleet management så får ni tillgång till ett mycket bra system. Bland annat kan företaget alltid koppla upp sig för att kunna se körjournalerna så väl som de ser alkolås, körtider, vilotider med mera. Det går bra att använda fleet management i enskilda fordon eller en fordonsflotta med flera bilar. Ert företag kan spara en massa tid och pengar genom att ha ett enda system där man samlar alla dessa delar. Bland annat så ser den till att administrationen minskas. Det går att lägga till saker med i detta system så som alkolås och testare. Med fleet management får ni en trygghet, både förare och de som äger företaget. Är det så att ni vill veta mer om fsm eller vad det finns för fler tjänster? Besök då Dialects hemsida.